Om oss

Vi har solid kompetanse innen skjære og slipevæsker, smøremidler, filtrering, sentralanlegg og utstyr for vedlikehold av skjærevæsker.

I tillegg har vi båndsagblader som vi lagerfører i et rikholdig sortiment.

Våre kunder holder til i hele Norge og omfatter mekanisk industri innen Aerospace, marine, on/offshore, landbruksrelatert og fornybar energi.

Kvalitet, HMS og miljøpolitikk

Kvalitet står i fokus hos Austerå Process. Vi er stolte av å kunne tilby rask levering av skreddersydde løsninger til våre kunder. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og har en tett dialog med både leverandører og kunder for å sikre at vi alltid kan tilby det beste av det beste.

Austerå Process, en del av Ege-Gruppen, har forpliktet seg til å levere kvalitetsprodukter og tjenester til sine kunder i samsvar med relevante standarder, lover og myndighetskrav. Vi streber etter å møte kundenes krav og behov og være en åpen og kunnskapsrik samarbeidspartner.

Vi tar ansvar for HMS og miljø, og jobber kontinuerlig for å integrere dette i vårt daglige arbeid. Dette inkluderer systematiske internkontrolltiltak, risikoevalueringer, samt å identifisere og redusere helsefarer og miljørisiko. Vi har også en "nullfilosofi" når det kommer til skader, ulykker og miljøskader.

Vårt fokus på miljø inkluderer å kontinuerlig forbedre vårt miljøsystem og forebygge forurensning, samt å øke miljøkompetansen vår og påvirke kundene og leverandørene våre til å tenke mer miljøvennlig.

Ved å velge Austerå Process som samarbeidspartner, kan du være trygg på at du får høy faglig kompetanse og god forretningsetikk. Våre kvalitetskrav gjelder for alle ansatte og våre leverandører, og vi er alltid her for å hjelpe deg med dine behov og ønsker.

Du finner oss sentralt på Håland industriområdet på Bryne.

Ansatte

Kontakt

Søk

Nyhetsbrev